Události


Transformační seminář bude věnovaný odstraňování a čištění veškerých bloků, strachů a vzorců, které už nepotřebujeme. Zaměříme se jak na karmické události, které vznikly na Zemi, tak na ty Galaktické. Projdeme čištěním partnerských vztahů a dořešíme si tyto energie, které nás můžou různými spojeními doteď provázet. Zaměříme se na bloky ve finanční...

Přijďte s námi prožít významnou událost rituál Podzimní rovnodennosti, která se bude konat 23.9. v Praze v Centru Druna.

Právě vstupujeme do plné tvůrčí síly tohoto astrologického roku. Lví brána přináší obrovskou sílu, Vlnu Světla, kterou my nyní můžeme uchopit a která nese informace Zhmotňování, Přeměny, Síly a Tvoření.

Pojďme společně oslavit příchod léta a nejsvětelnější dny v roce, spojit se Sluncem a jeho božskou energií, se sluncem i ohněm v nás samých.

Navštívíme posvátná místa Ibizy, propojíme se s portálem Es Vedra, projedeme rituály vody a dalších živlů, zažijeme kakaovou ceremonii, intuitivní tanec, půjdeme na RISE UP na celosvětovou meditaci, budeme sdílet, budeme tvořit a spolupracovat, budeme načerpávat nádherné energie Ibizy, Slunce a moře. Odpočineme si, spojíme se sami se sebou a budeme...

Pojďte s námi oslavit a prožít meditaci a rituál Zimního Slunovratu, který se koná 21.12. 2017 v Praze v centrum Druna od 19:30 do 22:00 hodin.