Události


Zveme vás ve čtvrtek 8.8. od 20.20 hodin na ceremonii UKOTVENÍ LVÍ BRÁNY, kterou povede Hana Sahhu-arah Možnost vstupu i pokud nemáte lístek na Healing Festival

Na semináři se propojíme v lásce a upřímným a vzájemným sdílením se zaměříme na témata, která vyvstanou a budeme je společně svým záměrem měnit a léčit v sobě, nejen svých lůnech, ale i v celé naší buněčné paměti, kde se to vše vyzáří do našeho osobního pole, a tak každá žena, která poté s námi bude v přítomnosti, můžete předat....

Sdečně vás zvu na festival All fest - Alchymistické Litoměřice s tématem Láska, vzájemnost a empatie. Čeká vás ojedinělá atmosféra a úroveň, která se právem řadí mezi nejlepší festivaly s duchovní tématikou v České a Slovenské republice. Ráda jsem přijala pozvání a každý den mě tak můžete potkat na některém z vybraných workshopů.

Kréta - ostrov Bohyní i Bohů, rodiště samotného Boha Dia. Snoubí se zde bohatá historie s přenádhernou přírodou. Sluncem zalitý kraj, hory střídající průzračná moře, jeskyně, nádherné pláže, přátelští a pohostinní Řekové, co víc si přát?

Novoroční Křišťálový Rituál, který se koná na první Novoluní v tomto roce. Můžete se těšit na koncert křišťálových mís, meditaci a také Krystalový portál roku 2019.